Blog

مراحل گرفتن ویزای ژاپن

by سفر به ژاپن in آوریل 24, 2018

مراحل گرفتن ویزای ژاپن و هرآنچه باید درمورد ویزای ژاپن بدانید را در سایت ژاپن بخوانید.شما میتوانید اطلاعات خوبی را در سفر به ژاپن به دست بیاورید.

بخش کنسولی سفارت ژاپن

برای درخواست ویزا از سفارت ژاپن حتما باید به صورت حضوری به سفارت بروید. این سفارت مدارک درخواست ویزا را از طریق فاکس یا ایمیل ویا پست نمیپذیرد و هیچگونه مسئولیتی در قبال گم شدن مدارک قبول نمیکند. شما باید با در دست داشتن اصل تمام مدارک درخواست ویزای خود، در روز و ساعت تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل دهید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ژاپن

.گذرنامه متقاضی ویزا
.یک نسخه فرم تقاضای ویزا
.یک قطعه عکس سایز 4/5 در 4/5 بازمینه سفید
.مدارک رزرو هتل
.شناسنامه متقاضی ویزا به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن
.پرینت حساب ریز کارکرد سه ماهه اخیر متقاضی در برگه A4
.گواهی اشتغال به کار با برگه موافقت با مرخصی و ذکر حقوق

تمام مدارک فوق باید با ترجمه انگلیسی رسمی، با تائیدیه وزارت دادگستری صادره در 3 ماه اخیر باشد.

مراحل گرفتن ویزای ژاپن

مراحل گرفتن ویزای ژاپن

دریافت ویزای کار ژاپن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار در ژاپن و اقامت، باید توسط سفارت محلی شما تائید شود. زیرا برخی از انواع ویزا بستگی به نوع ویزای درخواستی و ملیت شما دارد. صرف نظر از نوع ویزا مدارک زیر مورد نیاز است.

. فرم درخواست ویزا
. یک عکس گذرنامه ای
. اصل و کپی گواهی واجد شرایط بودن که توسط مامور مهاجرت منطقه ای صادر می شود و امتیاز شما در سیستم مهاجرت تایید می شود.

مراکز خدمات استخدامی برای خارجیها، اطلاعات و مشاوره در مورد استخدام برای خارجی هایی که مایل به کار در ژاپن هستند را فراهم میکند.
کسانی که نوع اقامتشان دائم است و یا همسرشان ژاپنی است یا اینکه همسر یا فرزند یک شخصی باشند که اقامت دائم دارند، این امکان را دارند که آزادانه در هر یک از مشاغل به صورت ازادانه مشغول به کار بشوند.

شما میتوانید سوالات خود را از کارشناسان سایت ژاپن بپرسید و همچنین کامل ترین راهنمای سفر به ژاپن را در همین سایت بخوانید.

Leave a Reply